Ledige Stillinger

Molte vokser - og trenger flere dyktige medarbeidere.
Er dette deg?
Molte tilbyr - som første norske selskap – markedsavdeling som en tjeneste. Våre kunder kjøper en komplett markedsavdeling med et fullt inhouse byrå, eller velger tjenester á la carte. Vi utvikler markedsstrategien, lager markedsplanen, gir våre kunder en markedssjef om de ønsker, utvikler, skaper og produserer kreative aktiviteter og kampanjer samt analyserer og optimaliserer, og tar resultatansvar. Er du den rette til å forsterke teamet vårt?

Vi ser etter:

SENIOR GRAFISK DESIGNER
Molte leter etter en formsterk senior grafisk designer, som er strukturert og har orden i sysakene. Du har kommersiell forståelse, er kreativ, og evner å konvertere briefer til fantastisk kundekommunikasjon i alle flater og kanaler. Hos oss vil du få fagansvaret for et designteam samtidig som du er utøvende kreatør og løser kreative utfordringer for våre kunder.

Hos oss får du jobbe tett med designere, innholdsprodusenter, digitale eksperter og filmfolk. Du skal sette ditt preg på, og forme våre kunders DNA, men også sørge for at kampanjer blir utviklet og satt ut i livet.  Du vil bli sentral i planlegging og beslutninger rundt hvordan vi i fremtiden skal lage reklame og kommunikasjon.

Oppgaver:
• Grafisk designer / Formgiver
• Teamleder for vårt designteam
• Prosjektlede aktiviteter og produksjoner

Utdanning / erfaring:
• Minimum 3 års relevant erfaring fra byrå eller kundesiden
• Bachlor eller tilsvarende innen grafisk design/visuell kommunikasjon
• Du er synes det er spennende å være med å bygge noe nytt, er initiativrik og selvgående nok til å trives et sted der rammene er under utforming – også av deg.

Oppstart: Snarest

Er dette deg? Send CV og søknad til post@molte.no
PERFORMANCE MARKETING EKSPERT
Molte –leter etter en erfaren performance marketing spesialist som kan hjelpe oss med å synliggjøre det flotte vi lager på digitale flater. En som kan håndtere kampanjer og aktiviteter på tvers av kanaler. Du liker å teste og optimalisere aktiviteter, og hjelper oss til å bli bedre basert på erfaring, innsikt og data.

Hos oss får du jobbe tett med kreatører og innholdsprodusenter, og du er med på å utvikle kampanjer og sette dem ut i livet.  Du vil bli sentral i planlegging og beslutninger rundt hvordan vi i fremtiden skal lage reklame og kommunikasjon.

I Molte får du jobbe med alt fra regnskapsbyråer som skal endre måten de jobber på til Norges Fotballforbund som skal selge opplevelser på Ullevaal. Vi er sterke på film – noe som er bra for deg da vi vet film konverterer best. Om du er den rette møter du kreative hoder, designere og tekstforfattere som gleder seg til at du blir med på laget!

Molte tilbyr - som første norske selskap – markedsføring som en tjeneste. Våre kunder kjøper en komplett markedsavdeling med et fullt inhouse byrå. Vi utvikler markedsstrategien, lager markedsplanen, gir våre kunder en markedssjef om de ønsker, utvikler, skaper og iverksetter aktiviteter og kampanjer samt analyserer og optimaliserer, og tar resultatansvar. Er du den rette til å forsterke teamet vårt?

Oppgaver:
• Planlegging, håndtering, optimalisering og rapportering av kommunikasjon i digitale kanaler
• Håndtering av både betalt og organisk søk.
• Bidra med innsikt til strategiprosesser
• Bidra med innsikt og analyse til utvikling av kreative konsepter.

Utdanning / erfaring:
• Bred erfaring med bruk og administrasjon av digitale plattformer og sosiale medier, særlig Facebooks Power Editor og Business Manager.
• God kjennskap til Google Analytics, SEO og retargeting
• Dokumenterbare resultater innen digital markedsføring.
• Erfaring med søk, betalt og/eller organisk.
• Gjerne 3-års høyere utdannelse, gjerne innen online markedsføring eller IT-tekniske fag eller tilsvarende erfaring.

Du er synes det er spennende å være med å bygge noe nytt, er initiativrik og selvgående nok til å trives et sted der rammene er under utforming – også av deg.

Oppstart: Snarest

Er dette deg? Send CV og søknad til post@molte.no
PROSJEKTLEDER
Vi søker en kreativ prosjektleder som liker å ha mange baller i luften. Du er strukturert, og god på kundekontakt. Du jobber selvstendig, og finner gode løsninger når utfordringer oppstår.

Er dette deg? Send CV og søknad til post@molte.no
VIDEOJOURNALIST/ KLIPPER
Vi søker en kreativ videojournalist/ klipper. Du jobber selvstendig og loser et prosjekt gjennom fra a-å. Du er løsningsorientert og god på kundekontakt. Du jobber vel så bra i team som alene.

Er dette deg? Send CV og søknad til post@molte.no