KK

Byråtjenester

Vi legger lista høyt når vi utarbeider kreative løsninger som skal realisere målene i dine strategier og planer. Siden det ikke finnes én metode som best forteller alle historier dekker Molte alle produksjonsmetoder.

POSTPRODUKSJON

Vår erfarne postproduksjonsavdeling tilbyr både offline og online tjenester, klipp, fargekorrigeringer, mastring og alt som ellers hører til i ferdiggjøringsprosessen.
postoglyd
Lyddesign
Trenger du å lydsette din film, få lest inn en voice eller vurderer dere en helt ny lydlogo for deres selskap. Molte har stort lydstudio med egen lyddesigner og alle fasiliteter.
postoglyd
webcast_1

Film

Videoproduksjoner, reklamefilm, filmer til hjemmesider og sosiale medier eller videopressemeldinger. Molte hjelper deg gjennom hele prosessen; fra idé og manus til ferdig film
design_1

Grafisk design

Molte hjelper deg med alt innen visuelle produksjonstjenester. Fra utvikling av visuell identitet til kampanjer, brosjyrer og annonser, messestands og kampanje websider.
video_1

Interaktiv design

Vårt team av utviklere og designere er nyskjerrige på ny teknologi og leverer løsninger innenfor alt websider til virtual reality, spillutvikling og apper.
animasjon | digitalt byrå
Animasjon
Fra logoanimering til omfattende animasjonsfilmer med høy teknisk kompleksitet. Moltes animasjonsartister hjelper deg med å fortelle akkurat din historie.
digitalt_1
Redaksjonell design
Komplette redaksjonelle leveranser. Teamet inkluderer designere og prosjektledere med lang erfaring.
story_2
Podcast
Trenger du å få produsert en podkast, eller er du i tenkeboksen om dette kan være noe for deg og din merkevare? Molte har produksjonsfasilitetene og de kreative kreftene til å skape akkurat det du trenger for å nå din målgruppe.
story_2
Kreativ Ideskapning
Vi er nyskapende og uredde, men alltid med resultat i høysetet. Vi legger lista høyt når vi utarbeider kreative løsninger som skal realisere dine mål.
prosjektledelse_1png

Foto

I tillegg til in-house fotograf som kan rykke ut på kort varsel har vi et stort nettverk av spesialiserte fotografer.
design_1

Events

Molte er et av selskapene i Norge med lengst fartstid innen gjennomføring av vellykkede events og arrangementer.
video_1

Tekst

Fra redaksjonelle artikler til teknisk brukerdokumentasjon. I molte har vi tekst-ressurser som dekker alle områder.

Rådgivning

Trenger du strategisk rådgiving og retning for selskapet vil du få tilgang på en markedsdirektør fra Molte. Enten på prosjektbasis eller som en fast ressurs som representerer selskapet i ledergruppen over tid.
postoglyd
Prosjektledelse
Prosjektet viktigste ressurs er prosjektlederen. I Molte defineres det en prosjektleder til alle jobber – store eller små. Trenger du at prosjektlederen sitter hos dere deler av tiden har vi selvfølgelig det som en mulighet også.
postoglyd

Sponsorater og aktivering

Når avtalen er signert starter den viktigste delen av jobben – aktiveringen av sponsoratet. I Molte har vi fagressurser som har hatt ansvar for og drevet noen av landets største sponsorater.
postoglyd