fbpx

NYHET! DITT INNHOLD PÅ ALLE DIGITALE FLATER

EN HELT NY DIGITAL PUBLISERINGS
PLATTFORM

I 2018 inngikk Molte, som eneste marketingbyrå i Norden, en partneravtale med det Nederlandske selskapet Foleon. Et helt nytt verktøy for å skape digitale nyhetsbrev, magasiner, kataloger og brosjyrer som forenkler din kommunikasjon på alle skjermer.

Vi produserer interaktivt innhold optimalisert for alle flater

Vi designer ditt digitale nyhetsbrev, magasin, katalog, program eller brosjyre.  Publiseringsløsningen er interaktiv, responsiv og den fungerer perfekt i alle nettlesere og på alle skjermstørrelser.

Ta kontakt med oss for kampanjetilbud.

Omexom (tidl. Infratek) har valgt Molte som partner for deres digitale nyhetsbrev i Skandinavia.

Vår løsning hjelper deg med 

Å engasjere dine kunder

Ved å kombinerer bruk av bilder, animasjon og fullskjerm video skaper vi visuelt innhold som engasjerer. Gjenkjennelige elementer og responsivt design gjør det enkelt for brukerene å navigere i dine publikasjoner. 

Å nå frem til ditt publikum

Verktøyet Foleon tilrettelegger publikasjoner som er responsive og fungerer perfekt på alle flater i alle nettlesere.

Å generere salg

Verktøyets innebygde funksjoner lar deg spore adferd og måle engasjement – for alt vi vil er jo å skape salg og fornøyde kunder. 

Å tilpasse ditt innhold

Basert på innsikt og data kan vi tilpasse innholdet til dine kunder og kun presentere det som er mest relevant. Tilpasset innhold er med på å øke engasjementet.

Å analysere og optimalisere

I motsetning til PDF filer, så legges alle publikasjoner i skyen. Det gjør at du enkelt innhenter data og innsikt slik at du kontinuerlig optimaliserer våre publikasjoner for ditt publikum.

Login via sosiale medier

Med bruk av enkle integrasjoner mot Facebook og LinkedIn får brukerne direkte tilgang til innholdet via «sosial» pålogging. Kundene slipper registrering og du får mer fornøyde kunder.

Ta Kontakt for GRATIS DEMO

KONTAKT

Kom innom på et slag biljard

eller

Molte AS

Postboks 193 Torshov, 0413 Oslo
Sandakerveien 24 C (inngang D2), 0473 Oslo
post@molte.no

© Molte AS 2019 – All rights reserved