Hva gjør vi?

Rådgir | skaper | utvikler | drifter

Molte er et digitalt marketingbyrå, etablert og drevet av erfarne designere, WEB- og marketingeksperter. Vi drives av å skape bedre kommunikasjon og kreative løsninger. Molte kan være markedsavdelingen din eller levere enkelttjenester. Våre venner beskriver oss som en hybrid mellom reklamebyrå, designbyrå og konsulentselskap. Alt på ett sted uten fordyrende mellomledd:)

Vår kompetanse spenner fra utarbeidelse av markedsstrategier og -planer, profilarbeid og produksjon av grafisk materiell til utvikling av nettsider inkludert SEO og CRO, samt teknisk drifting av disse. Annonsering på Google og i sosiale mediekanaler, drift av sosiale medier samt innholdsproduksjon i form av tekst, bilder eller video.

Fordelen med å bruke oss er at vi har spesialkompetanse innenfor hvert felt. Alle ansatte hos oss leverer på et høyt nivå innenfor sitt fagfelt, så hos oss er man som kunde i trygge hender uavhengig av hvilken tjeneste det gjelder.

Ved å kartlegge kundens behov og utarbeide tydelige mål og konsepter i tett dialog med kunden vil vi sammen skape gode resultater og solide kreative løsninger. Vi engasjerer oss i kundene våre, og det er viktig for oss å ha en nær og personlig kontakt med bedriftene vi jobber med. Dette gjør at vi jobber enda hardere for å få gode resultater, og det gir både oss og dere som kunde mer motivasjon. Vi utfordrer våre kunder i kommunikasjonen slik at de til enhver tid kommuniserer bedre på alle relevante medieplattformer og ruster dem for en digital hverdag.

Molte tar seg av det aller meste, noe som gir dere som kunde en enkel kommunikasjonslinje inn uansett hva det skulle gjelde.

Kvinne sitter foran en iMac og jobber.
Macbook Pro er åpen med et program hvor man kan kode en hjemmeside.

Våre tjenester