Hjem    /   Ledig stilling    /   Digitalrådgiver

Er du vår nye, engasjerte og dyktige Digitalrådgiver?

Et lite og stolt marketingbyrå. Det er oss. Molte.

Og i likhet med alle byråer som har vært små før de ble store, eller litt større i alle fall, så leter vi nå etter den helt spesielle personen. Hen som skal få utgjøre en stor andel av gjengen av fagnerder og kommunikasjonsentusiaster. Så vil du ha større utfordringer og ønsker å utvikle deg videre karrièremessig? Og er du i tillegg hel ved (google it!)?

Flaks! Vi ser nemlig etter en ambisiøs og engasjert lagspiller som vil være med på oss på reisen fremover. Og her kommer litt tekst om stillingen og hvem vi tror du er:

Her er en fantastisk fin jobb du kan vokse i

I hovedsak er stillingen som digitalrådgiver fokusert rundt nettopp digital markedsføring med rådgivning, medieplanlegging, implementering og rapportering. Jobben kretser rundt SoMe og søk, både betalt og organisk, men stillingen vil også kunne utvikle seg i takt med deg. Kundekontakt og ansvar for å drive prosessene fremover er viktig og krever gode kommunikasjonsevner og en god porsjon empati. I tillegg vil stillingen samarbeide tett med andre fagspesialister i Molte og i søsterselskaper. Det er i det hele tatt en ganske lagorientert stilling, men krever at du er selvstendig og initiativrik også.

Vi tror du er flink – og god å ha på laget

Vi tenker du har en relevant utdannelse og noen år på baken fra tilsvarende roller. Du er ambisiøs og en ekte lagspiller. Du er en trygg rådgiver og har god kunnskap knyttet til medie- og kommunikasjonsfaget. At du har stor glede av å sette deg inn i nye fagområder og bransjer og ikke er redd for å gjøre nye ting er skikkelig viktig. Molte er i utvikling. Det er du også. Våre kunder spenner mellom 3D-teknologi og kunstig intelligens via arkitektur, psykisk helse og fotball. 

Praktisk erfaring og teft trumfer mastergrad

Misforstå oss rett: Vi verdsetter høy utdannelse og vil påstå at snittet vårt er respektabelt, men det å kunne faget viser seg best på det praktiske plan. Så kan du digital markedsføring med fokus på SEM, SEO og PPC-markedsføring, er du nok den vi ser etter. Ettersom vi lever for og av kommunikasjon, tror vi at dine muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner er knallgode. 

Resultatorientert – det at du drives av å skape gode resultater for kunder og arbeidsgiver, gjerne med gode resultater i tidligere arbeider er viktig. At du er selvdreven og selvstendig er en nødvendighet, men om det trengs støtter og veileder vi selvfølgelig underveis. Og at vi er et team kommer ingen utenom. 

Har du et godt nettverk er det kjempefint. Da tror vi det blir lettere for deg å initiere og drive frem nye kunder og prosjekter. At du er glad i mennesker og varierte arbeidsoppgaver forventer vi. Her er vi tett på hverandre og ingen dag er lik.

Ok, snart ferdig her. Henger du med og nikker gjenkjennende så langt? Ja, da er vi ikke langt unna hverandre!

Hva Molte tilbyr

Vi tilbyr deg en sentral og spennende posisjon i selskapet med uante utviklingsmuligheter. Du får store sko og ditto faglige og personlige utviklingsmuligheter. Mye ansvar og mulighet for å påvirke drift og resultat i selskapet. Bred erfaring med så godt som alle aspekter av kommunikasjon og markedsføring. Supre kollegaer og gode venner som er “in it to win it”! Sammen med DEG og et godt arbeidsmiljø med hyggelige, imøtekommende og løsningsorienterte kollegaer i søsterselskapene våre Rabagast, Captio og Comify. 

Ønsket oppstartsdato: Omgående. 

Stillingen rapporterer til: Daglig Leder, Guro Soelberg Martinsen.

Ta gjerne kontakt: 971 46 806 eller guro@molte.no 

Om oss

Molte AS er et fullservice digitalt marketingbyrå bestående av et bredt spekter dyktige og lidenskapelige kommunikasjonshåndverkere. Selskapet ble etablert på 80-tallet og har vært i en gradvis utvikling fra videoproduksjon til fullservice marketing- og kommunikasjonstjenester med fokus på rådgivning, produksjon og drift (les mer om dette og våre fagområder på www.molte.no). I 2018 ble selskapet kjøpt opp av Comify-gruppen som spesialiserer seg på selskaper innen kommunikasjon, teknologi og markedsføring. 

Våre ansatte har frihet under ansvar og opptatt av godt lagarbeid og samhold. Vi vet av erfaring at vi presterer best når vi stoler på hverandre og verdsetter hverandres brede fagkompetanse. 

Vi er for øyeblikket mest på hjemmekontor, men potteplantene våre holder til i hyggelige lokaler på Myrens Verksted i Oslo, samlokalisert med buskevekstene til Rabagast film, Comify og Captio. Vi er i vekst og har mange spennende prosjekter på trappene. Og det er her DU kommer inn i bildet!

Vi ser frem til å høre fra deg!!

For mer informasjon og spørsmål- ta kontakt med daglig leder i Molte,
Guro Soelberg Martinsen
guro@molte.no
971 46 806

Send søknad

Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet, fortell om deg selv og din motivasjon til å bli en del av laget. Vi ser frem til å høre fra deg!

    Skriverier

    Nyheter, fagartikler og andre gode tips om hvordan du kan forbedre din markedsføring.