Om oss

Vi løser dine kommunikasjonsoppgaver. Fra produksjon av medieinnhold til å være din komplette markedsavdeling.  Vi hjelper deg med alt fra strategi, plan og gjennomføring av målbare kampanjer, til enkeltstående innholdsproduksjoner i alle kanaler og i alle formater. Uansett får du alt på ett sted.

Når det er sagt; Vi er ikke et kommunikasjonsbyrå. Vi er heller ikke et reklamebyrå, eller produksjonsselskap – vi er alt dette og mere til. Vi liker å tenke på oss selv som kommunikasjonsvarehus.

 

Vi vet at dine behov ikke er isolert til kun markedsføring eller reklame, men like mye internkommunikasjon, salg, opplæring, myndighetskontakt eller kommunikasjon mot eiere og investorer. Vi i Molte tar hånd om markedskommunikasjonen som en ekstern tjeneste. Vi setter sammen et team av erfarne markedsførere til å definere dine behov og utarbeide en markedsplan. Deretter får du en egen prosjektleder som produserer det som produseres skal, implementerer og følger opp planen. Du velger ut fra din bedrifts behov; 100 % «outsourced», som en forlenget arm for markeds- eller salgsdirektøren, eller enkeltleveranser for å styrke din eksisterende markedsavdeling. Vi løser dine kommunikasjonsoppgaver ut i fra en helhetlig forståelse, grundig innsikt, og kunnskap om akkurat din bedrift og bransje. Vi kaller det outsource marketing.

 

Molte har alle produksjonsressurser på huset; grafiske designere, kreatører, tekstforfattere, video produksjonsteam, motion designere, og lyddesignere, PR, og eksperter på sosial medier og performance marketing.. Disse er alle dyktige eksperter på hvert sitt fagområde, og de samarbeider som et team. Vi kan derfor tilby effektive og kreative løsninger til de fleste kommunikasjonsoppgaver i alle kanaler.

 

Vi kan være din komplette markedsavdeling og levere alt fra strategi til gjennomføring av målbare kampanjer, eller vi kan levere en enkelt tjeneste. Uansett får du alt på ett sted.