fbpx
Kommunikasjonsstrategi, Markedsplan, Webside, SoMe, Drift

Frøysaa & Bjørkgård

Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård AS holder til på Lysaker. De leverer advokattjenester innenfor næringsliv, fast eiendom og familie og arv i hele Asker og Bærum regionen. 

Situasjon
Med mål om å styrke sin posisjon og vokse i sin region tok de kontakt med Molte i 2018 for å få hjelp videre med deres markedsføringsarbeid. Advokatfirmaet hadde allerede vært gjennom en grundig forretningsstrategi-prosess. De ønsket hjelp til å få på plass en markedsplan og hjelp til å gjennomføre aktivitetene. Et engasjert rådgivnings- og design team tok utfordringen. Molte er i dag Frøysaa & Bjørkgård sin markedsavdeling og er ansvarlig for at markedsplan og aktiviteter blir gjennomført i samarbeid med advokatfirmaet.

Utfordring
Våre rådgivere utfordret partnerne i Frøysaa & Bjørkgård til å gjennomføre en ny strategi prosess for å få etablert en tydelig budskapsplattform. Vi gjennomførte en intensiv prosess for å bygge en kommunikasjonsstrategi som nå ligger til grunn for videre markedsarbeid. Vi bygget markedsplan med aktiviteter for 2019 som kommuniserer hovedbudskapet og dets underliggende kundeløfter.

Hovedbudskapet – Alltid tett på – ble definert og forankret internt, og vi jobbet med visuelle utrykk og tekster på alle flater for å bygge oppunder dette budskapet.

I tråd med deres målsetning har Frøysaa & Bjørkgård gått inn som sponsor for Stabæk Fotball. Deres visjon og verdier er i tråd med Frøysaa & Bjørkgård. Stabæk er annerledes og er klubben som begeistrer. Alltid. Uansett. Frøysaa & Bjørkgård engasjerer seg i regionen og som et ekte Bærumsselskap bidrar klubben med glede.

Engasjement
Molte sine oppgaver som markedsføringspartner og markedsavdeling:

  • Strategiworkshop
  • Kommunikasjonsstrategi
  • Bygge markedsplan
  • Oppdatere grafisk profil
  • Bygge budskap for uttak
  • Planlegging og gjennomføring av publisering på sosiale medier.
  • Forme profiler for uttak på alle kanaler
  • Designe materiell og klær for messestand
  • SEO optimalisering
  • Løpende rådgivning i henhold til plan og aktiviteter med regelmessige markedsmøter.

Resultat
Molte er stolte av å fortelle om samarbeidet og gleder oss hver dag til å se hvor dyktige Frøysaa & Bjørkgård er i sitt virke og hvordan de alltid er tilgjengelig og tett på sine kunder, kompetansen og regionen. De er på god vei mot målet og styrker daglig sin posisjon som det advokatfirmaet som kjenner Asker og Bærum best og som er tett på sine kunder, kompetansen og regionen.

Andre prosjekter

KONTAKT

Vil du også jobbe med oss?

La oss

Molte AS

Postboks 193 Torshov, 0413 Oslo Sandakerveien 24 C (inngang D2), 0473 Oslo post@molte.no © Molte AS 2019 – All rights reserved