fbpx

BUDSKAPSPLATTFORM, profil, Webside & markedsMateriell

MØLLER EIENDOM – PIIR

Molte har vært heldige og få jobbe med Møller Eiendom og deres nye bo-konsept PiiR, for godt voksne. Sammen med Møller Eiendom utviklet vi kommunikasjonsstrategien for prosjektet. Vi analyserte og gjennomgikk markedet og posisjonerte konseptet opp mot målgruppen.
Molte utviklet grafisk profil, nettside og konseptets navn og logo.
Sammen med Møller Eiendom utviklet vi markedsplan og kommunikasjonstiltak. Vi designet nettside og informasjonsmateriell, og arrangerte event der konseptet og dets navn, PiiR, ble presentert. Molte har sammen med Møller Eiendom utviklet PR og mediamateriell, og vi har rådgitt kunden med tanke på videre uttak, men også håndtering av motargumenter og kritikk.
Det gledelige resultatet er at vi har truffet målgruppen meget godt og kunder har allerede etter noen få uker tegnet interesse for nesten 1/3 av leilighetene i PiiR konseptet.

 

PiiR er fremtidens boløsning. 

PiiR har alt på et sted. En arena der godt voksne mennesker kan skape et hjem som kan vare livet ut. Et innholdsrikt hjem som gjør livet enklere – med trygghet, fellesskap og aktiviteter som setter vinger på alle dager.

Andre prosjekter

 

KONTAKT

Vil du også jobbe med oss?

La oss 

Molte AS

Postboks 193 Torshov, 0413 Oslo
Sandakerveien 24 C (inngang D2), 0473 Oslo
post@molte.no

© Molte AS 2019 – All right s reserved