Hjem    /   Prosjekter    /   Gjensidige

Gjensidige

Film & Animasjon

Molte har gjennom flere år hatt en samarbeidsavtale med Gjensidige på innholdsproduksjon i form av video, streaming og animasjon. Sammen med kommunikasjonsavdelingen har vi blant annet laget informative animasjonsfilmer, illustrasjoner til pressemeldinger og filmer til Gjensidige sine medlemmer gjennom Ungdomsavtalen. Vi har også vært med å utforme konsept, manus og produksjon av Gjensidige sin velkomstfilm til internt bruk for nyansatte sammen med HR-avdelingen.

Filmen vi viser til er en del av en Halloween-kampanje Gjensidige gjorde for å rette fokus på viktigheten av bruk av refleks – med en vri.

For i mørke kostymer og uten refleks er det nesten umulig for en bilist å få øye på barna som går langs veien. En stor gul refleksvest ville selvsagt hjulpet for å bli sett i mørket, men å skjule kostymet under vesten er litt kjedelig. Derfor har vi laget denne lille filmen til Gjensidige. Med litt kreativitet blir det både en koselig familiestund og kostymet får noen ekstra kule effekter som gjør det moro for barna å synes i mørket.

Visste du forresten at risikoen for å bli påkjørt i mørket reduseres med hele 85 prosent ved bruk av refleks!

Gjensidige jente i halloween kostyme

Utvikle din merkevare?

Vi hjelper deg med produsere innhold og design som skaper engasjement.

Skriverier

Nyheter, fagartikler og andre gode tips om hvordan du kan forbedre din markedsføring.