Hjem    /   Prosjekter    /   PiiR

PiiR

Logo og profil, Konseptutvikling, Hjemmeside

Molte var så heldige å få mulighet til å jobbe med Møller Eiendom og deres nye bo-konsept PiiR. Konseptet med PiiR er at du har alt på et sted. En arena der godt voksne mennesker kan skape et hjem som kan vare livet ut. Et innholdsrikt hjem som gjør livet enklere – med trygghet, fellesskap og aktiviteter som setter vinger på alle dager.

Sammen med Møller Eiendom utviklet vi kommunikasjonsstrategien for prosjektet. Vi analyserte og gjennomgikk markedet og posisjonerte konseptet opp mot målgruppen.

Molte utviklet grafisk profil, nettside og konseptets navn og logo. Sammen med Møller Eiendom utviklet vi markedsplan og kommunikasjonstiltak. Vi designet nettside og informasjonsmateriell, og arrangerte event der konseptet og dets navn, PiiR, ble presentert. Molte har sammen med Møller Eiendom utviklet PR og mediamateriell, og vi har rådgitt kunden med tanke på videre uttak, men også håndtering av motargumenter og kritikk. Det gledelige resultatet er at vi har truffet målgruppen meget godt og kunder har allerede etter noen få uker tegnet interesse for nesten 1/3 av leilighetene i PiiR konseptet.

PiiR brosjyre design
PiiR web design
PiiR logo

Utvikle din merkevare?

Vi hjelper deg med produsere innhold og design som skaper engasjement.

Skriverier

Nyheter, fagartikler og andre gode tips om hvordan du kan forbedre din markedsføring.