Hjem    /   Skriverier    /   Molte henter digitalrådgiver fra Carat

Molte henter digitalrådgiver fra Carat

Forfatter av artikler: Guro Soelberg Martinsen

tirsdag, 6. april, 21

Molte ansetter Radoslaw Krzeski i en ny stilling som Digital Markedsfører og KAM. Han kommer fra stillingen som digital rådgiver og prosjektleder i Carat og har et bredt spekter store kunder i porteføljen sin. Han har sin første arbeidsdag 6.april og starter opp med hjemmekontor og Google-meet kontakt med sine nye kollegaer enn så lenge.

Jeg tar med meg erfaring fra både GroupM og Dentsu, og ser frem til å bruke denne kunnskapen for å hjelpe kundene videre i Molte. Med Comify i ryggen, står byrået i en spennende utfordrerposisjon. Jeg er klar for å hjelpe selskapet til nye høyder og synes det er helt rått å få jobbe i et solid og erfarent miljø med Guro i spissen.


Radoslaw Krzenski
Radoslaw Krzeski
Radoslaw Krzeski

«Det var mange om beinet på denne stillingen, men ettersom Carat er en talentfabrikk, så det var en no-brainer å hente vår neste nøkkelansatt derfra,» smiler daglig leder, Guro Soelberg Martinsen, som selv har vært ansatt i samme selskap i to omganger. Om hvorfor hun tror Radoslaw vil gå fra et stort mediebyrå og to ganger årets byrå på rad, over til en liten markedsaktør som Molte sier Guro følgende: -Det er både skummelt, spennende og enormt utviklende å jobbet i et lite byrå ettersom alt man gjør får så stor innvirkning, noe jeg tror trigger ham mest. I Molte vil Rado vokse med et større spekter relaterte fagområder innen kommunikasjon, marketing og teknologi hvilket i sin tur også gir en bedre helhetsorientering som kommer kundene til gode. Rado en people-person og er svært godt likt av kollegaer og kunder i Carat, så jeg føler meg helt trygg på at han på sikt vil bidra til å løfte Moltes kunder til nye nivåer.

Jeg tror mange som jobber med rådgivning og de som kjøper kommunikasjonstjenester i dag synes det er vanskelig å håndtere så mange faginstanser og sliter med å få effektivisert markeds- og kommunikasjonsarbeidet gjennom å koordinere så mange ulike fagområder i hver sin avdeling. Hos oss får du alt på ett sted. Mange ser fordelen med dette og det er disse aktørene vi er her for.


Guro Soelberg Martinsen

Molte jobber i stor grad mot SMB-segmentet og har kompetanse til å levere markeds- og kommunikasjonstjenester langs hele kundereisen. “vi har utgangspunkt i webutvikling og design, innholdsproduksjon og spredning, så når Radoslaw tar fatt på nye utfordringer skal han få jobbe mer operativt og få kunnskap om et enda bredere spekter integrerte kommunikasjonstjenester. Det er en utrolig spennende og krevende måte å jobbe på og vi går litt mot strømmen ved at vi tar ned siloene og jobber på tvers av fagområder som tidligere har vært representert i hvert sitt selskap i møte med kunden.

Molte er alltid på jakt etter kommunikasjons- og markedsføringstalenter og vi vil gjerne høre fra deg hvis du har lyst på en spennende og utfordrende stilling hos oss.

Gi nytt liv til årsrapporten?

Slapp av, vi hjelper deg med rå visuell historiefortelling!

Prosjekter

Alle våre kundene våre er unike med egne mål og utfordringer. Her kan du se noen av prosjektene vi jobber med.