fbpx

vi er din partner

vi rådgiR, skaper
og drifter

Vi forener forretningsforståelse og kreativitet. Våre leveranser gir deg løsninger og en service som overgår forventningene. Vi går alltid et ekstra skritt for deg. 

vi rådgir

For oss i Molte er det viktig å forstå din visjon og forretningsidé. Et grundig forarbeid basert på innsikt og analyse, kombinert med god forretningsforståelse, ligger til grunn når vi sammen utarbeider din markedsstrategi. Sammen finner vi dine kunder og målgrupper – og den beste måten å kommunisere med dem på.

vi skaper

Vi skaper kreative løsninger som realiserer dine mål. Vi lager effektiv kommunikasjon med budskap som treffer dine målgrupper. Vi utvikler kampanjer som skaper følelser og engasjement slik at kundene finner deg. Hvis du ønsker det, er vi med deg hele veien og utarbeider din markedsplan.

  vi drifter

  Det stopper ikke etter at materiellet og løsningene er levert. Vi hjelper deg med gjennomføringen, enten det er enkeltstående prosjekter eller drift av din markedsavdeling for en ønsket periode. Vi måler, evaluerer og oppdaterer alle dine kampanjer før og etter de lanseres. Vi tilpasser oss markedet slik at ditt firma vinner markedsandeler. Vi kan være din partner.

   

  KONTAKT

  Kom innom på et slag biljard

  eller

  Molte AS

  Postboks 193 Torshov, 0413 Oslo
  Sandakerveien 24 C (inngang D2), 0473 Oslo
  post@molte.no

  © Molte AS 2019 – All rights reserved