Hjem    /   Tjenester    /   Design

Design

Hvis du trenger hjelp med grafisk design, da har du kommet til rett sted. Vi har dyktige grafiske designere som kan hjelpe deg med alt fra visittkort til en komplett profilmanual. Noe av det viktigste vi gjør er å sikre at det vi produserer er i samsvar med bedriftens profil. Våre grafiske designere har flere års erfaring, er kreative, og kan hjelpe deg med alt du trenger av grafisk design.

Logo og profil tjeneste ikon

Logo og profil

Hvordan en bedrift presenterer seg selv gir kunder, investorer og samarbeidspartnere uttrykk for hvor seriøst et firma er. Dette gjelder også med tanke på internkommunikasjon.

markedsmateriell tjeneste ikon

Markedsmateriell

Vi har lang erfaring med design og profilering av alt fra visittkort, plakater, presentasjoner, materiell til kick off og presse-eventer, års- og kvartalsrapporter og annet markedsmateriell.

årsrapport tjeneste ikon

Årsrapport

Årsrapporten omfatter selskapets aktiviteter gjennom foregående år. En årsrapport informerer ansatte, aksjonærer og næringsliv om selskapets aktiviteter og økonomiske resultater og er en fin måte å få frem bedriftens kjermeverdier på.

presentasjon tjeneste ikon

Presentasjon

Hva vil du egentlig si og hva bør det etterlatte inntrykket være? Hvordan vil du forsterke det du skal si visuelt? Og står presentasjonen i veien for din muntlige presentasjon?

illustrasjoner tjeneste ikon

Illustrasjon

Illustrasjoner vil underbygge og tilføre logoen assosiasjoner med samme uttrykk og visuelle profil. Illustrasjoner forteller eller underbygger en historie og forsterker dine viktigste poeng.

ikoner tjeneste ikon

Ikoner

Vi kan utforme egne ikonsett med en helt unik strek som passer inn i bedriftens egen visuelle identitet. Ikonsettet forsterker den grafiske profilen og kan underbygge budskapet i kommunikasjonen med deres kunder.

animasjon tjeneste ikon

Animasjon

En animasjonsfilm er et godt hjelpemidler om man skal formidle prosesser eller tjenester som kan oppleves komplekse. En forenkling av budskapet gjør informasjonen ofte lettere å fostå og enklere å huske.

ikoner tjeneste ikon

Infografikk

Infografikk hever nivået på presentasjonen, årsrapporten eller nettsiden din med spennende og lettfattelig ikonbasert visualisering av tall og fakta.

Utvikle din merkevare?

Vi hjelper deg med produsere innhold og design som skaper engasjement.

Skriverier

Nyheter, fagartikler og andre gode tips om hvordan du kan forbedre din markedsføring.