Hjem    /   Tjenester    /   Design    /   Markedsmateriell

Markedsmateriell

Vi i Molte har lang erfaring med design og profilering av alt fra nettsider, visittkort, plakater, presentasjoner, materiell til kick off og presse-eventer, års- og kvartalsrapporter og annet markedsmateriell. Vi kommer gjerne med råd, eller hjelper deg med hvordan din bedrift bør kommunisere for et tydelig budskap og en gjennomført profil. Vi hjelper deg til et helhetlig og profesjonelt uttrykk på tvers av kanaler og flater.

Brosjyre

Brosjyrer er fortsatt en viktig del av markedsføringen til en rekke bedrifter. Gjennom en brosjyre vil man kunne formidle informasjon direkte til målgruppen. Den kan deles ut på stands, i kundemøter, på legekontoret eller andre steder hvor målgruppen ferdes. Det er en større sjanse for at merkevaren din blir husket i og med at man tar den med seg og blir disponert for den gjentatte ganger. En profesjonell og veldesignet brosjyre vil også gjøre at mottakeren sitter igjen med akkurat det inntrykket – at dere er en profesjonell aktør. I dag er det også mange som velger å distribuere digitale brosjyrer.

Magasin

Magasindesign handler om å fange leserens oppmerksomhet og få de til å ville lese mer. Designet skal formidle budskapet på en smakfull måte, og samtidig forenkle og tydeliggjøre kommunikasjonen. Ved bruk av bilder, illustrasjoner, infografikk, sitater og utdrag av tekst hjelper vi innholdet til å oppleves som enda mer interessant. Et godt design vekker interesse og leder leserne gjennom sidene fra start til slutt.

Flyer

En flyer er en komprimert reklameseddel som forteller hva du har å tilby og samtidig signaliserer selskapets identitet og implisitt også hvilken kvalitet dere leverer. Det er selskapsidentitet på en liten flate og må henge sammen med selskapets visuelle profil og misjon for øvrig.

Plakat

Det finnes mange virkemidler for å få frem budskapet på en plakat. En godt designet plakat vil oppleves som et blikkfang, samtidig som den er tydelig og informativ, ofte med bruk av tekst, bilder og elementer.

Infoskjermer

Infoskjermer er en kostnadseffektiv og fleksibel annonseringsmetode med flere bruksområder. I butikk gir den et godt blikkfang og kan enkelt oppdateres med kampanjer og tilbud. Den digitale flaten gir også store muligheter for et levende innhold, noe som igjen bidrar til økt synlighet.

Roll-up

En velutformet roll-up kan gi mye reklame for pengene og er en effektiv måte å synliggjøre budskapet ditt på. Gjenbruksverdien kan også være stor om man ønsker et budskap som kan leve lenge. Dette formatet passer perfekt til blant annet messer, konferanser, kampanjer, kurs og lignende. En roll-up vil skape blikkfang og tiltrekke seg kunder der du er.

Storformat og foliering

Ved utforming av større formater er det en del viktige designvalg man må vite om for at budskapet skal komme frem – også på avstand. Fontvalg, fargevalg og balanse i designet er alle viktige faktorer for at budskapet skal kunne leses og absorberes på den korte tiden mottakeren bruker på å passere. Det er også viktg med erfaring og teknisk kompetanse for best mulig resultat. Med foliedekor er det kun fantasien som setter en stopper for hvilke flater man kan kommunisere gjennom. Molte har erfaring med foliering av busser, biler, tribuneområder, kontorlokaler mm.

Utvikle din merkevare?

Vi hjelper deg med produsere innhold og design som skaper engasjement.

Skriverier

Nyheter, fagartikler og andre gode tips om hvordan du kan forbedre din markedsføring.