Grafisk design

Hvis du trenger hjelp med grafisk design, da har du kommet til rett sted. Vi har dyktige grafiske designere som kan hjelpe deg med alt fra visittkort til en komplett profilmanual. Noe av det viktigste vi gjør er å sikre at det vi produserer er i samsvar med bedriftens profil. Våre grafiske designere har flere års erfaring, er kreative, og kan hjelpe deg med alt du trenger av grafisk design.


Motion Graphics / Animasjon:

En animasjonsfilm er et godt hjelpemidler om man skal formidle prosesser eller tjenester som kan oppleves komplekse. En forenkling av budskapet gjør informasjonen ofte lettere å fostå og enklere å huske. Animasjonen vil tilpasses bedriftens visuelle profil noe som gir et profesjonelt og helhetlig uttrykk. Med animasjon kan budskapet presenteres på en underholdene og interessant måte.


Illustrasjon:

Illustrasjon er en fin måte å sikre original og skreddersydd visuell kommunikasjon. Det kan ofte være er et godt alternativ til bilder og fotografier da ikke alle temaer er like enkle å visualisere med fotografi. Vanskelige og abstrakte temaer kan med en illustrasjon konkretiseres på en respektfull og original måte. Tungt fagstoff kan også bli lettere å forstå ved bruk av infografikk og illustrasjoner. Ved å velge illustrasjon, vil det bidra til å gi bedriften sterkere personlighet og man vil lettere kunne skille seg ut fra konkurrenter. Med illustrasjon har man mulighet til å utarbeide en helt unik strek og motiver som er 100% tilpasset deres bedrift og profil. Ved tydelig og gjennomført bruk vil den unike streken også gjøre bedriften eller merkevaren mer gjenkjennelig. 
Vi kan også utformer egne ikonsett med en helt unik strek som passer inn i bedriftens egen visuelle identitet. Ikonsettet forsterker den grafiske profilen og kan underbygge budskapet i kommunikasjonen med deres kunder. Det kan også brukes som en veileder i navigasjon. Eksempler på hvor ikonsett ofte blir brukt er for å visualisere tjenester (for eksempel på en nettside)


Profil og logo:

Det er veldig viktig å ha en grafisk profil som er både gjennomtenkt og gjennomført. Hvordan en bedrift presenterer seg selv vil gi kunder, publikum, samarbeidspartnere og investorer uttrykk for hvor seriøs et firma er. Dette gjelder også med tanke på internkommunikasjon. Når vi går igang med et profilprosjekt vil vi sammen finner hvor på barometeret deres bedrift ligger og ønsker å ligge – leken, moderne, seriøs, lokalt mm. Det er viktig å gjøre et grundig forarbeid for at uttrykket man ender opp med gjenspeiler bedriften riktig. 


Markedsmateriell:

Vi i Molte har lang erfaring med design og profilering av alt fra nettsider, visittkort, plakater, presentasjoner, materiell til kick off og presse-eventer, års- og kvartalsrapporter og annet markedsmateriell. Vi kommer gjerne med råd, eller hjelper deg med hvordan din bedrift bør kommunisere for et tydelig budskap og en gjennomført profil. Vi hjelper deg til et helhetlig og profesjonelt uttrykk på tvers av kanaler og flater.


Produktdesign:

Hovedelementene i et godt produktdesign ligger i kombinasjonen av estetikk og funksjon, fokus på salg og beholde markedsandeler. Det er mye som skal tas hensyn for et godt resultat, og en grundig planleggingsfase er helt vesentlig. Materialvalg, funksjon, estetikk og brukervennlighet er noen av faktorene samt en vurdering av økonomi, markedet og hvor produktet skal lanseres. Molte har erfaring både med forbedring av allerede eksisterende produkter, samt innovasjon av nye produktkonsepter.


Dokumentmaler: 

Vi kan sette sammen dokumentmaler som passer perfekt til alt dere har behov for. Trenger dere en mal som dine ansatte kan jobbe med i Word, da er det bare å ta kontakt. Vi setter sammen maler hvor alt dere måtte trenge av informasjon er inkludert. Vi bygger maler til alle behov, så det er bare å ta kontakt hvis det er noe spesifikt dere trenger.


Visittkort: 

Et godt visittkort skal vise både hvem bedriften er, hva deres profil er, og samtidig gi et godt inntrykk. Her får man en mulighet til å imponere de man møter med å ha et visittkort som er moderne, stilfullt, og som gir all den nødvendige informasjonen man trenger. Trenger du et klassiskt visittkort eller hva med en ny versjon hvor man blander det tradisjonelle med det grafiske? Et visittkort med en kode man kan lese på mobilen som sender deg direkte til en egen landingsside for den spesifikke ansatte? Våre grafiske designere har lang erfaring med å designe visittkort, så ta kontakt for å få et godt tilbud.