Hjem    /   Tjenester    /   Innhold

Innhold

Trenger dere pressemeldinger, nyhetsbrev eller bilder til nettsiden eller andre kommunikasjonsflater, så fikser vi det. I Tillegg har vi svært dyktige medarbeider innenfor teaservideoer, reklamefilmer og mye mer. Vi produserer både innhold og drifter sosiale medie-kanaler for flere kunder i dag.
Kort oppsummert kan vi gjøre «alt» innenfor innholdsproduksjon. Fordelen med å bruke oss er at vi har spesialkompetanse innenfor hvert felt, samtidig som det hele er under èn samlet paraply. Alle ansatte hos oss leverer på et høyt nivå innenfor sitt fagfelt, så hos oss er man som kunde i trygge hender uavhengig av hvilken tjeneste det gjelder.

artikler tjeneste ikon

Tekst

Molte leverer innhold i tekstform fordelt på et utall ulike formater og til ulike plattformer og behov. Tekst som formes med utgangspunkt i uttalte mål og rammer.

pressemeldinger tjeneste ikon

Pressemeldinger

Pressemeldinger er et viktig verktøy for å spre et viktig budskap raskt, men også for å kontrollere hvordan publikum oppfatter enkeltsaker eller omdømmet til et selskap. Kanskje har du en informasjonsplikt eller kanskje du ønsker å blidgjøre markedet med positive nyheter.

some markedsføring tjeneste ikon

PR-konsept

Alt vi gjør kan bli til en god historie. Med gode vinklinger og innhold tilpasset kanalen og målgruppen er vi langt på vei.

Foto

Om dere ønsker pressebilder, portrett, produkt, i studio eller ute og ikke minst bilder som underbygger og er i tråd med selskapets (visuelle) profil.

animasjon tjeneste ikon

Film & Animasjon

Det digitale mediet som opplever raskest vekst. Har du en powerpoint eller årsrapport som trenger et løft? Eller har du en veileder eller produktpresentasjon som samler støv og kan omformes til noe lettfattelig og underholdende?

seo tjeneste ikon

SEO

SEO er et maraton! Når man jobber med søkemotoroptimalisering, SEO, er det viktig at man har tålmodighet. Jobber man godt med SEO over tid, får man resultater man kan bygge videre på, år etter år. Selv om det kan ta tid før man merker effekten av god søkemotoroptimalisering, er dette noe man virkelig bør prioritere.

annonsekjøp tjeneste ikon

AD og tekst-team

Molte leverer et komplett reklame-team bestående av kreative og strategisk kompetanse. Utvikling av kreativt konsept samt visuell og tekstuell utforming. Akkurat som i et hvilket som helst reklamebyrå.

Utvikle din merkevare?

Vi hjelper deg med produsere innhold og design som skaper engasjement.

Skriverier

Nyheter, fagartikler og andre gode tips om hvordan du kan forbedre din markedsføring.