Hjem    /   Tjenester    /   Innhold    /   Tekst

Tekst

Molte leverer innhold i tekstform fordelt på et utall ulike formater og til ulike plattformer og behov. Tekst som formes med utgangspunkt i uttalte mål og rammer. Selgende tekst til annonser, artikler basert på research og intervjuer, pressemeldinger eller liknende.

Artikler

Vi hjelper deg med artikkelskriving – uavhengig av sjanger og lengde.

Trenger du en artikkel om kunstig intelligens eller utskifting av bilglass? Vi setter oss inn i materien og skriver godt, målgruppeorientert og SEO-vennlig for din nettside eller publikasjon. Ved å kombinere et rikt språk med søkemotorvennlige tekster øker vi sjansen for at din artikkel blir oppdaget og engasjert med over tid.

Trenger du et mer omfattende arbeid ordner vi også med intervjuer, transkribering og bildemateriell til artikkelen du ønsker publisert. Vi har også grafiske designere på huset som kan øke den visuelle verdien –  få maksimalt ut av oppmerksomheten til lesere på nett eller på trykk.

Videre kan vi hjelpe deg med å segmentere innholdet for digitale innrykk. Vi hjelper deg på organiske og betalte flater, og sørger for at nettopp din artikkel får maksimalt med dekning.

Utvikle din merkevare?

Vi hjelper deg med produsere innhold og design som skaper engasjement.

Skriverier

Nyheter, fagartikler og andre gode tips om hvordan du kan forbedre din markedsføring.