Innholdsproduksjon

Vi har egne tekstforfattere og fotografer som gjør at vi kan hjelpe til med alt av innholdsproduksjon. Trenger dere pressemeldinger, nyhetsbrev eller bilder til nettsiden eller andre kommunikasjonsflater, så fikser vi det. I Tillegg har vi svært dyktige medarbeider innenfor teaservideoer, reklamefilmer og mye mer. Vi produserer både innhold og drifter sosiale medie-kanaler for flere kunder i dag.

Kort oppsummert kan vi gjøre «alt» innenfor innholdsproduksjon. Fordelen med å bruke oss er at vi har spesialkompetanse innenfor hvert felt, samtidig som det hele er under èn samlet paraply. Alle ansatte hos oss leverer på et høyt nivå innenfor sitt fagfelt, så hos oss er man som kunde i trygge hender uavhengig av hvilken tjeneste det gjelder. 


Tekst:

Noe av det viktigste en bedrift kan satse på for å skille seg ut fra sine konkurrenter, er innhold. Ved å skape innhold som er av verdi for kundene sine, så viser man at man ikke tenker kun på kroner og øre, men også at de som besøker siden deres skal lære noe av å besøke dere. Vi har lang erfaring som rådgiver for våre kunder, men produserer også alt som måtte trenges av innhold. Uansett om du bare trenger en sparringspartner eller noen som kan hjelpe deg med å produsere tekst, foto eller videoinnhold, så kan vi hjelpe deg!


Video:

Hvis man virkelig ønsker å vise frem tjenestene man tilbyr eller menneskene som jobber i en bedrift, så bør man vurdere video. En god video kan vise frem produkter og tjenester på en måte man ikke klarer med bilder eller tekst. Eller man kan dele videoer av livet på kontoret som viser arbeidsmiljøet i bedriften. Kanskje trenger man noen knallgode videoer man kan bruke som annonser? En videoannonse på Facebook gir en stoppeffekt man ikke kan oppnå med bruk av tekst eller foto.


Bilder:

Et bilde forteller mer enn 1000 ord sies det, og vi kunne ikke vært mer enig. Gode bilder er helt nødvendig i dagens digitale verden. Bilder til bruk i sosiale medier gir en mye sterkere stoppeffekt på posten din. Gode bilder på en nettside er med på løfte hele nettsiden. Det hjelper ikke å ha verdens beste nettside eller produkt hvis bildene ikke samsvarer. Vi har dyktige fotografer som kan ta alt fra bilder av ansatte til miljøbilder, produktbilder og å sette opp større fotoshoots hvis det er ønskelig.


E-bøker:

Kan man veldig mye om et konkret tema, så kan en e-bok være noe man bør satse på. Det er mye man kan gjøre med en e-bok, og hvis man skriver om et tema som er relevant for potensielle kunder, kan man samle inn e-poster i bytte mot e-boken. Da kan man følge dem opp i ettertid, og på den måten få dem inn som potensielle kunder senere. En god e-bok består av flere elementer. Man må både kunne skrive artikkelen og designe e-boken. Vi har lang erfaring med e-bøker og kan bistå i alt fra produksjon av bøkene, til distribuering og oppfølging av potensielle kunder i ettertid. Les mer om våre tjenester innenfor grafisk design her.