Hjem    /   Tjenester    /   Markedsføring

Markedsføring

digital markedsføring tjeneste ikon

Digital Markedsføring

Som ved alle mediekjøp sørger vi for at det svarer på et behov som igjen fører oss videre på veien til ditt forretningsmessige eller kommunikasjonsmessige mål. Best kommunikasjon for pengene er vårt mål.

markedsanalyse tjeneste ikon

Markedsanalyse

Gjennom en markedsanalyse finner du ut hvor du er og kan få en bedre forståelse av hvordan markedet og målgruppene ser ut, hva de ønsker seg og til hvilken pris.

mediestrategi tjeneste ikon

Mediestrategi

Mediestrategien gir hovedretninger i form av virkemidler, kanalvalg og målgruppe. Bak enhver suksessfull medieplan ligger en nøye planlagt mediestrategi.

taktisk medieplan tjeneste ikon

Medieplan

En detaljert medieplan beskriver hvordan vi skal levere på den overordnede mediestrategien og definerte KPI`er.

annonsekjøp tjeneste ikon

Annonsekjøp

En annonse må tilpasses mediekanalens unike egenskaper og målgruppens interesse, modus, motivasjon og mulighet for å agere. Budskapets kompleksitet dikterer format, utforming og kanalvalg.

some markedsføring tjeneste ikon

SoMe markedsføring

Hvordan konsumerer målgruppen din informasjon i sosiale medier? Og hvordan bør en annonse utformes for best mulig effekt?

SEM tjeneste ikon

SEM / PPC

Hvordan rangerer nettsiden din på Google og Bing når markedet søker etter deg? Selv med optimalisert innhold på nettsiden din kan det være vanskelig å få synlighet – da er SEM eller betalt søk løsningen for å nå toppen.

nyhetsbrev tjeneste ikon

Nyhetsbrev

Hvem vil du snakke til og hva kan du som de vil høre? Nyhetsbrev er en av dine viktigste inbound kommunikasjonskanaler. Hvor mange leser nyhetsbrevene dine?

Utvikle din merkevare?

Vi hjelper deg med produsere innhold og design som skaper engasjement.

Skriverier

Nyheter, fagartikler og andre gode tips om hvordan du kan forbedre din markedsføring.