Hjem    /   Tjenester    /   Markedsføring

Markedsføring

digital markedsføring tjeneste ikon

Digital Markedsføring

Digital markedsføring er blitt en stadig mer kompleks jungel av verktøy og plattformer. Det er i dag flere ulike måter å annonsere, og det viktig å tenke på både egne, betalte og fortjente kanaler. Kanskje har du allerede tilgang på verktøy du aktivt bruker, men ikke helt har mestret – eller kanskje du trenger hjelp med å administrere regelmessige oppdateringer for ditt selskap.

markedsanalyse tjeneste ikon

Markedsanalyse

Gjennom en markedsanalyse finner du ut hvor du er og kan få en bedre forståelse av hvordan markedet og målgruppene ser ut, hva de ønsker seg og til hvilken pris. På bakgrunn av en god analyse og verdifull innsikt er det lettere å stake ut en strategisk retning på kommunikasjons- og markedstiltak.

mediestrategi tjeneste ikon

Mediestrategi

Mediestrategien gir hovedretninger i form av virkemidler, kanalvalg og målgruppe. Bak enhver suksessfull medieplan ligger en nøye planlagt mediestrategi. Den indikerer i grove trekk hvilke tiltak og investeringer som kreves for å nå gitte KPI`er knyttet til bedriftens kommunikasjonsmål.

taktisk medieplan tjeneste ikon

Medieplan

En detaljert medieplan beskriver hvordan vi skal levere på den overordnede mediestrategien og definerte KPI`er. Medieplanen vil gjerne prøve å maksimere brukerengasjement og ROI, samt være en viktig plattform for å benchmarke om dine mediestrategier fungerer optimalt.

annonsekjøp tjeneste ikon

Annonsekjøp

En annonse må tilpasses mediekanalens unike egenskaper og målgruppens interesse, modus, motivasjon og mulighet for å agere. Budskapets kompleksitet dikterer format, utforming og kanalvalg. Og dette er i grunnen bare starten.

programmatisk tjeneste ikon

Programmatisk

I all hovedsak handler programmatisk annonsehandel om publisister som tilgjengeliggjør sine annonseplasser på åpne markedsbørser. Annonsører kan deretter gå ut med et forhåndsbestemt budskap og kjøpe disse annonseplassene på riktig sted og til riktig tid.

some markedsføring tjeneste ikon

SoMe markedsføring

Hvordan konsumerer målgruppen din informasjon i sosiale medier? Og hvordan bør en annonse utformes for best mulig effekt? Dette, i kombinasjon med riktig definert målgruppe og spredningsbudsjett, er starten på en vellykket SoMe-kampanje.

SEM tjeneste ikon

SEM / PPC

Hvordan rangerer nettsiden din på Google og Bing når markedet søker etter deg? Selv med optimalisert innhold på nettsiden din kan det være vanskelig å få synlighet – da er SEM eller betalt søk løsningen for å nå toppen.

nyhetsbrev tjeneste ikon

Nyhetsbrev

Hvem vil du snakke til og hva kan du som de vil høre? Nyhetsbrev er en av dine viktigste inbound kommunikasjonskanaler. Hvor mange leser nyhetsbrevene dine? Trenger du hjelp til optimalisering og øking av abonnent-basen? Vi jobber med alt fra kommunikasjonsmål, budskapsutforming og målgruppedefinerte segmenter.

Utvikle din merkevare?

Vi hjelper deg med produsere innhold og design som skaper engasjement.

Skriverier

Nyheter, fagartikler og andre gode tips om hvordan du kan forbedre din markedsføring.