Hjem    /   Tjenester    /   Markedsføring    /   SEM / PPC

SEM / PPC

Hvordan rangerer nettsiden din på Google og Bing når markedet søker etter deg? Selv med optimalisert innhold på nettsiden din kan det være vanskelig å få synlighet – da er SEM eller betalt søk løsningen for å nå toppen.

Gjennom betalt søk i søkemotorene Google og Bing vil du kunne rangere på topp i kampanjeperioder og være synlig der konkurransen er stor. Kombinerer du dette med en integrert mediestrategi vil vi kunne kommunisere til målgruppen gjennom en større del av kundereisen og dermed også sørge for større oppmerksomhet og potensielt sett høyere kommmunikasjonseffekt. Vi anbefaler også strategier og investeringsnivåer ut fra definerte kommunikasjonsmål. Google er ikke bare en taktisk kanal, men anbefales i stor grad som en strategisk merkevarebyggende kanal hvis brukt riktig.

Ved hjelp av et strategisk utvalg av overskrifter og et taktisk utvalg av annonser og virkemidler sørger vi for at du blir funnet under de viktigste søkeordene. Vi kan kvalitetssikre en implementasjon mellom søk-og analyseplattformene dine, slik at du maksimerer innsikten bedriften kan opparbeide ved investering i betalt søk. Det gir grobunn for en langsiktig strategi som i lengden vil hjelpe deg å sikre markedsandeler.

Utvikle din merkevare?

Vi hjelper deg med produsere innhold og design som skaper engasjement.

Skriverier

Nyheter, fagartikler og andre gode tips om hvordan du kan forbedre din markedsføring.