Hjem    /   Tjenester    /   Markedsføring    /   SoMe markedsføring

SoMe markedsføring

Hvordan konsumerer målgruppen din informasjon i sosiale medier? Og hvordan bør en annonse utformes for best mulig effekt? Dette, i kombinasjon med riktig definert målgruppe og spredningsbudsjett, er starten på en vellykket SoMe-kampanje.

Vi i Molte hjelper deg med først med å identifisere plattformen målgruppen din bruker. I mylderet av plattformer tilgjengelig i markedet er det viktig å skille mellom hvilket publikum og datapunkter som er mulige å treffe. Deretter må vi se på budskapet du ønsker å spre, enten om du har et videomateriale du ønsker klippet om eller om du har en bildeannonse du vil ha laget.  

Vi sørger deretter for at materiellet er tilpasset plattformenes “best-practise” – om det er i ståede eller liggende format, anbefalt lengde på animasjon og hva som bør kommuniseres i annonsenes tekstfelter. 

Ved behov kan vi også laste opp sluttproduktet i plattformenes bildebibliotek og forberede annonsen hele veien til uttak. 

Det er viktig å huske at førsteinntrykket av en annonse på sosiale medier gjerne defineres av de aller første sekundene – la oss hjelpe deg med å rette denne oppmerksomheten mot akkurat ditt produkt!

Utvikle din merkevare?

Vi hjelper deg med produsere innhold og design som skaper engasjement.

Skriverier

Nyheter, fagartikler og andre gode tips om hvordan du kan forbedre din markedsføring.