Hjem    /   Rådgivning

Rådgivning

Molte er et digitalt marketingbyrå, etablert og drevet av erfarne designere, marketing- og mediefolk. Vi har utrolig dyktige rådgivere som har lang erfaring med både store, og små firmaer. Vår rådgivning hjelper kundene våre med å ta smarte, strategiske valg i deres markedsføring og kommunikasjon. Vi er til for å hjelpe deg å kommunisere bedre i tråd med din forretningsidé og visjon.

mediestrategi tjeneste ikon

Mediestrategi

Mediestrategien gir hovedretninger i form av virkemidler, kanalvalg og målgruppe. Bak enhver suksessfull medieplan ligger en nøye planlagt mediestrategi. Den indikerer i grove trekk hvilke tiltak og investeringer som kreves for å nå gitte KPI`er knyttet til bedriftens kommunikasjonsmål.

Kommunikasjon

Måten du henvender deg til markedet på er gjerne basert på definerte forretningsmål med tilhørende strategier. En velfundert kommunikasjonsstrategi er basert på innsikt knyttet til eksisterende marked, målgruppe, virkemidler (innhold), rammer (økonmiske, juridiske, tidsmessige) og består av definerte mål / KPI`er, hovedretning og overordnet kanalvalg, formater, kommunikasjonsinnhold og føringer til taktiske medie- og kommunikasjonsplaner, produksjonsplaner og budsjett.

kommunikasjon tjeneste ikon
konseptutvikling tjeneste ikon

Konseptutvikling

Rekaksjonell konseptuvikling eller en underholdende knagg å henge budskapet ditt på? Vi har erfaring med utvikling av konsepter i spennet TV-konsept, redaksjonelt konsept og reklamekonsept. Med et forretningsmessig fundament bygger vi kommersielle konsepter med underholdningsverdi for lyd og bilde.

Strategiske samarbeid

I Comify og Molte har vi troen på at samarbeid gjør sterkere. Vi har et stort og svært variert spekter av kunder som kan dra nytte av å skape verdier sammen. Hva med et faglig innlegg hos en aktør hvis ansatte eller medlemmer har stort utbytte av nettopp din kunnskap? Et PR-konsept dere kan fronte sammen? Mulighetene er mange og gevinsten er stor.

strategiske samarbeid tjeneste ikon
kurs/foredrag tjeneste ikon

Kurs / Foredrag

Vi bobler over av kunnskap og elsker å formidle den. Enten gjennom workshop og diskusjoner eller kurs og foredrag. Serviceledelse, kommunikasjon, markedsføring, medierådgivning, design, profil, merkevarebygging, visuell identitet, PR, analyse og mange flere temaer som kan inspirere, underholde og utvikle.

Workshop

Vi arrangerer arbeidsmøter eller workshop for å hjelpe din bedrift med å finne eget gull. Behovsavklaring, innsikt/research, produksjonog tilpasning av innhold, presentasjon, evaluering.

workshop tjeneste ikon
prosjektledelse tjeneste ikon

Prosjektledelse

Det er lettere å få ting gjort med en god plan i bunn. Som en del av våre leveranser inngår prosjektledelse. Ønsker du at vi holder i deres prosjekter og hjelper dere fremover, så gjør vi det også.

Din markedsavdeling

Molte er et fullservice marketing-byrå. Det betyr at vi kan gjøre hele eller deler av jobben avhengig av hva behovet deres er.

nettbutikk tjeneste ikon

Utvikle din merkevare?

Vi hjelper deg med produsere innhold og design som skaper engasjement.

Skriverier

Nyheter, fagartikler og andre gode tips om hvordan du kan forbedre din markedsføring.