Rådgivning

Molte er et digitalt marketingbyrå, etablert og drevet av erfarne designere, marketing- og mediefolk. Vi har utrolig dyktige rådgivere som har lang erfaring med både store, og små firmaer. Vår rådgivning hjelper kundene våre med å ta smarte, strategiske valg i deres markedsføring og kommunikasjon. Vi er til for å hjelpe deg å kommunisere bedre i tråd med din forretningsidé og visjon.


Kommunikasjonsstrategi:

Når man jobber med kommunikasjon er det mye som kan skje. Bruker man et ord i stedet for et annet, kan hele betydningen med budskapet endres. Vi sikrer at deres kommunikasjonsstrategi og budskap er i samsvar med bedriftens forretningsstrategi og mål. Vi kan hjelpe dere med alt fra markedsstrategi- og plan, til kommunikasjonsstrategi, research, innsikt og forankring.


Rådgivning og merkevarebygging:

Det å bygge opp en merkevare i dagens samfunn er ikke enkelt. Gjør man noen feil valg, kan det ødelegge en merkevare i lang tid. Men ved god rådgivning kan man unngå disse fellene, og bygge en god plan for en sterk merkevare. Vi hjelper deg med å legge en solid strategi ved å gjøre et grundig forarbeid. Har man et klart budskap, resulterer det i en tydelig markedsføring. Vi hjelper deg med å finne gode prosesser som gjør at vi sammen kommer frem til kreative løsninger.


Sosiale medier:

Trenger du et byrå som kan hjelpe deg med drift av dine sosiale medier-kanaler? Mange tror at man kan bare skrive et innlegg og publisere det, men det ligger mye mer arbeid bak en suksessfull kanal. Når på døgnet skal man publisere? Bruker man det riktige innholdet? Burde man kanskje brukt en video i stedet for et bilde? Hvilke dager får man best respons på postene sine? Vi kan hjelpe deg med alt fra å planlegge hva som skal publiseres, til å automatisere hele prosessen, og til å gi deg fyldige og gode rapporter som vi kan sammen bruke som et grunnlag for nye innlegg. Vi kan drifte alle dine sosiale mediekanaler. Hos oss får du god rådgivning til bruk av sosiale medier.


Profil:

Det er veldig viktig å ha en grafisk profil som er både gjennomtenkt og gjennomført. Hvordan en bedrift presenterer seg selv vil gi kunder, publikum, samarbeidspartnere og investorer uttrykk for hvor seriøs et firma er. Dette gjelder også med tanke på internkommunikasjon. Når vi går igang med et profilprosjekt vil vi sammen finner hvor på barometeret deres bedrift ligger og ønsker å ligge – leken, moderne, seriøs, lokalt mm. Det er viktig å gjøre et grundig forarbeid for at uttrykket man ender opp med gjenspeiler bedriften riktig. 


SEO:

Lurer du på om nettsiden din er up-to-date og at alt står bra til med den? Hvis du er usikker, så kan vi gjerne gjennomføre en teknisk analyse av nettsiden din. En teknisk analyse fra oss vil gi deg et grunnlag du kan jobbe videre med for å få en teknisk bra nettside. Noe av det vi vet folk ofte trenger hjelp med er innhold. Derfor kan vi gjennomføre en innholdsanalyse av nettsiden din. Denne analysen er perfekt for deg som vil vite hva du har av innhold nå i dag, hva du kan optimalisere, og hvor du mangler innhold.

  • On-site SEO
  • Teknisk SEO
  • Teknisk analyse
  • Innholdsanalyse
  • Innhold / Content
  • Bilder
  • Video

Les mer om SEO her


SEM:

Annonsering på Google er et felt som har vært viktig veldig lenge, og som bare kommer til å bli enda mer viktig i tiden fremover. Man kan sette opp annonser hvor fokuset er kun salg, jobbe aktivt med branding, sette opp annonser rettet mot konkrete søkeord, eller kanskje det er en videoannonse på YouTube du trenger? Mulighetene er uendelige, og det beste av alt er at man kan måle alt. Trenger du å vite hvor mange som har sett annonsen eller hvor mye hvert salg har kostet deg? Dette får du enkelt tilgang til, og masse mer nyttig informasjon som gjør at du vet nøyaktig hva du har fått ut av pengene. Vi kan hjelpe deg med rådgivning til kampanjer!