Hjem    /   Tjenester    /   Rådgivning

Rådgivning

Molte er et digitalt marketingbyrå, etablert og drevet av erfarne designere, marketing- og mediefolk. Vi har utrolig dyktige rådgivere som har lang erfaring med både store, og små firmaer. Vår rådgivning hjelper kundene våre med å ta smarte, strategiske valg i deres markedsføring og kommunikasjon. Vi er til for å hjelpe deg å kommunisere bedre i tråd med din forretningsidé og visjon.

mediestrategi tjeneste ikon

Mediestrategi

Mediestrategien gir hovedretninger i form av virkemidler, kanalvalg og målgruppe. Bak enhver suksessfull medieplan ligger en nøye planlagt mediestrategi.

kommunikasjon tjeneste ikon

Kommunikasjon

Måten du henvender deg til markedet på er gjerne basert på definerte forretningsmål med tilhørende strategier. En velfundert kommunikasjonsstrategi er basert på innsikt og definerte mål.

konseptutvikling tjeneste ikon

Konseptutvikling

Redaksjonell konseptutvikling eller en underholdende knagg å henge budskapet ditt på. Vi har erfaring med utvikling av konsepter i spennet TV-konsept, redaksjonelt konsept og reklamekonsept.

strategiske samarbeid tjeneste ikon

Strategiske samarbeid

I Comify og Molte har vi troen på at samarbeid gjør sterkere. Vi har et stort og svært variert spekter av kunder som kan dra nytte av å skape verdier sammen.

kurs/foredrag tjeneste ikon

Kurs / Foredrag

Vi bobler over av kunnskap og elsker å formidle den. Enten gjennom workshop og diskusjoner eller kurs og foredrag.

workshop tjeneste ikon

Workshop

Trenger dere inspirasjon, faglig oppfriskning, en dag sammen for å nerde? Vi arrangerer arbeidsmøter eller workshop for å hjelpe din bedrift med å finne eget gull.

prosjektledelse tjeneste ikon

Prosjektledelse

Det er lettere å få ting gjort med en god plan i bunn. Som en del av våre leveranser inngår prosjektledelse. Ønsker du at vi holder i deres prosjekter og hjelper dere fremover, så gjør vi det også.

nettbutikk tjeneste ikon

Din markedsavdeling

Molte er et fullservice marketing-byrå. Det betyr at vi kan gjøre hele eller deler av jobben avhengig av hva behovet deres er.

Utvikle din merkevare?

Vi hjelper deg med produsere innhold og design som skaper engasjement.

Skriverier

Nyheter, fagartikler og andre gode tips om hvordan du kan forbedre din markedsføring.