Hjem    /   Tjenester    /   Web

Web

Det holder ikke lenger å bare ha en nettside. Konkurransen er så sterk på alle mulige områder så det gjelder å skille seg ut og gi brukeren det lille ekstra. Nettsiden må være teknisk riktig, være optimalisert mot riktige nøkkelord (SEO), ha tydelig ‘call-to-action’, samtidig som at brukeropplevelsen skal være i førersetet. Vi bygger alt i WordPress og fordelene er mange. WordPress er utviklet av Google selv så alt ligger til rette for gode brukeropplevelser og optimalisering mot søkemotoren.

hjemmeside tjeneste ikon

Hjemmeside

Å bygge en hjemmeside består ofte av flere elementer enn man kan forestille seg. For ikke bare skal vi vite hva vi selv tilbyr (altså du og din bedrift), men vi skal vite at vi svarer på det markedet spør om.

nettbutikk tjeneste ikon

Nettbutikk

Hva skal du selge? Til hvem? Hvordan? Vil du gjøre det online, så hjelper vi deg å sette opp en webside som passer til ditt behov.

landingsside tjeneste ikon

Landingside

Har du en digital rullestolrampe til nettsiden din? Vi har alltid jobbet med inkluderende design og legger til rette for at det skal være enkelt å navigere og bruke nettsiden vi utvikler for kundene våre.

universell utforming tjeneste ikon

Universell utforming (UU)

Har du en digital rullestolrampe til nettsiden din? Vi har alltid jobbet med inkluderende design og legger til rette for at det skal være enkelt å navigere og bruke nettsiden vi utvikler for kundene våre.

ux-analyse tjeneste ikon

UX-analyse

Du trenger god UX eller brukeropplevelser på websiden din for at ikke kundene skal snu i “døra”.

analyse tjeneste ikon

Teknisk analyse

Hva feiler det nettsiden din? Hvorfor yter den ikke mer? Vi diagnoserer websiden din, tekniske oppdateringer av sikkerhet, plugins, temaer og sjekker om vitale elementer som APIer og skjemaer fungerer som det skal.

teknisk seo tjeneste ikon

Teknisk SEO

SEO-analyse er en analyse av innholdet på nettsiden din som vil gi deg informasjon om hvor optimalt det er for søk og synlighet i Google, Bing og andre søkemotorer.

hjemmeside tjeneste ikon

Drift digital kampanje

Vi legger opp dine annonser digitalt og drifter, optimaliserer, analyserer og videreutvikler kampanjer for våre kunder.

Utvikle din merkevare?

Vi hjelper deg med produsere innhold og design som skaper engasjement.

Skriverier

Nyheter, fagartikler og andre gode tips om hvordan du kan forbedre din markedsføring.