Hjem    /   Tjenester    /   Web

Web

Det holder ikke lenger å bare ha en nettside. Konkurransen er så sterk på alle mulige områder så det gjelder å skille seg ut og gi brukeren det lille ekstra. Nettsiden må være teknisk riktig, være optimalisert mot riktige nøkkelord (SEO), ha tydelig ‘call-to-action’, samtidig som at brukeropplevelsen skal være i førersetet. Vi bygger alt i WordPress og fordelene er mange. WordPress er utviklet av Google selv så alt ligger til rette for gode brukeropplevelser og optimalisering mot søkemotoren.

hjemmeside tjeneste ikon

Hjemmeside

Å bygge en hjemmeside består ofte av flere elementer enn man kan forestille seg. For ikke bare skal vi vite hva vi selv tilbyr (altså du og din bedrift), men vi skal vite at vi svarer på det markedet spør om. Dette må reflekteres i den tekniske strukturen og menyoppbygningen på din nye nettside. Du vil gjerne måte vite litt om farger og tema som fungerer best, og hva dine konkurrenter selv bruker som virkemidler på sine nettsider.

nettbutikk tjeneste ikon

Nettbutikk

Hva skal du selge? Til hvem? Hvordan? Vil du gjøre det online, så hjelper vi deg å sette opp en webside som passer til ditt behov. Skal du selge fem eller fem hundre varer? Er kundereisen kompleks eller kort og enkel? Hvilke betalingsløsninger egner seg? Vi er ganske sikre på at vi kan levere den nettbutikken du har behov for.

landingsside tjeneste ikon

Landingside

En landingsside er ikke et substitutt for en nettside, men den sørger for en rød tråd i en integrert mediestrategi der brukeren blir ledet videre på sin interesse for temaet hen klikket på. Den kan lett integreres i eksisterende nettside og kan lenke til elementer i nettsiden som har relevans for kundereisen.

universell utforming tjeneste ikon

Universell utforming (UU)

Har du en digital rullestolrampe til nettsiden din? Vi i Molte har alltid jobbet med inkluderende design og legger til rette for at det skal være enkelt å navigere og bruke nettsiden vi utvikler for kundene våre. Nå er det i tillegg (fom januar 2021) lovpålagt med digital universell utforming og man risikerer bøter for ikke å legge til rette på egne plattformer.

ux-analyse tjeneste ikon

UX-analyse

Du trenger god UX eller brukeropplevelser på websiden din for at ikke kundene skal snu i “døra”. Den motivasjonen brukeren har når man klikker seg inn på siden må vi sørge for å forvalte på best mulig måte slik at begge parter, det vil si både du og hen blir fornøyd med besøket og transaksjonene.

teknisk seo tjeneste ikon

Teknisk SEO

SEO-analyse er en analyse av innholdet på nettsiden din som vil gi deg informasjon om hvor optimalt det er for søk og synlighet i Google, Bing og andre søkemotorer. En SEO-analyse avdekker kort fortalt hva markedet etterspør av informasjon; det som avgjør om en bruker har lyst og interesse nok til å lese videre, klikke og eventuelt også kjøpe.

drift tjeneste ikon

Drift digital kampanje

Vi legger opp dine annonser digitalt og drifter, optimaliserer, analyserer og videreutvikler kampanjer for våre kunder. Hovedfokus er ROI og definerte KPI`er satt i forkant av kampanjen. Ta kontakt for å fortelle hva deres mål er, så hjelper videre på veien.

Utvikle din merkevare?

Vi hjelper deg med produsere innhold og design som skaper engasjement.

Skriverier

Nyheter, fagartikler og andre gode tips om hvordan du kan forbedre din markedsføring.