Hjem    /   Tjenester    /   Web    /   Hjemmeside

Hjemmeside

Å bygge en hjemmeside består ofte av flere elementer enn man kan forestille seg. For ikke bare skal vi vite hva vi selv tilbyr (altså du og din bedrift), men vi skal vite at vi svarer på det markedet spør om. Dette må reflekteres i den tekniske strukturen og menyoppbygningen på din nye nettside. Du bør gjerne vite litt om farger og tema som fungerer best, og hva dine konkurrenter selv bruker som virkemidler på sine nettsider.

Mest sannsynlig fungerer nettsiden din som en sentral aktør i kundereisen. Og skulle du ha et CRM-program, YouTube-kanal eller redaksjonelt innhold, så integererer vi selvsagt dette på en sømløs måte. For ikke å snakke om nettbutikken. Den må inn. Og kassen og utsjekk og betalingsløsninger og logistikk og lager-integrasjoner, chatboten, medlemssiden, logistikk og betalingssystemer osv. Og den må ikke være for treg og helst også synes best i Google. Ja, det er MYE å tenke på. Men slapp av. Vi stiller de viktige spørsmålene og leverer den nettsiden som din bedrift trenger. 

Med eller uten betalingsløsninger, Google pixler, CRM-integrasjoner, online video streaming eller påmeldingsskjema til webinar og nyhetsbrev. Vi finner ut hva markedet etterspør og setter opp en side som svarer på disse ønskene. Og deres så klart.

Utvikle din merkevare?

Vi hjelper deg med produsere innhold og design som skaper engasjement.

Skriverier

Nyheter, fagartikler og andre gode tips om hvordan du kan forbedre din markedsføring.