Hjem    /   Tjenester    /   Web    /   Teknisk SEO

Teknisk SEO

SEO-analyse er en analyse av innholdet på nettsiden din som vil gi deg informasjon om hvor optimalt det er for søk og synlighet i Google, Bing og andre søkemotorer. En SEO-analyse avdekker kort fortalt hva markedet etterspør av informasjon; det som avgjør om en bruker har lyst og interesse nok til å lese videre, klikke og eventuelt også kjøpe. Godt SEO-innhold gjør at Google og Bing rykker deg fremover i sidevisningskøen i søkemotoren. Det optimale målet er å havne på den aller første siden, hvor 95% av søkere finner sitt svar de går videre med.

Godt SEO-innhold belønnes med bedre synlighet fordi innholdet svarer på hva markedet er på jakt etter. Innholdet oppleves som relevant, attraktivt, underholdende eller nyttig. Det medfører opprykk og bedre synlighet i det store informasjonshavet internett er blitt.

Når innholdet på din egen nettside oppleves som relevant og matcher det målgruppen søker etter har vi fått et optimalisert innhold som gir mer og bedre trafikk. Våre SEO-analyser gir grunnlaget for videre optimaliseringsarbeid slik at du skal kunne rangere enda bedre. Det vil også føre til en økt andel konverteringer i fremtiden. Det gir bedre kommunikasjon for pengene og genererer mer trafikk og bedre ROMI. Ta kontakt, så forteller vi litt mer om hvordan vi kan øke relevansen og synligheten din.

Utvikle din merkevare?

Vi hjelper deg med produsere innhold og design som skaper engasjement.

Skriverier

Nyheter, fagartikler og andre gode tips om hvordan du kan forbedre din markedsføring.