Hjem    /   Tjenester    /   Web    /   UX-analyse

UX-analyse

Du trenger god UX eller brukeropplevelser på websiden din for at ikke kundene skal snu i “døra”. Den motivasjonen brukeren har når man klikker seg inn på siden må vi sørge for å forvalte på best mulig måte slik at begge parter, det vil si både du og hen blir fornøyd med besøket og transaksjonene. 

I korte trekk handler UX om at nettbesøket skal oppleves like godt som besøket i en godt planlagt dagligvarebutikk eller informasjonssentral. Det skal være lett å navigere mellom seksjonene og intuitivt å finne informasjonen man ønsker seg. Teksthierarki er et av de vanligste feilene nettsider har og noe vi ser på med dedikerte øyne.

Det er også viktig at det visuelle er enkelt å dekode og navigasjonen skal være uten blindveier og flaskehalser. Her ser vi på temavalg, farger og utviklingen innenfor de viktigste prinsippene for universell utforming. Vi vil at et besøk på din hjemmeside skal lede til at du når dine KPI`er. Veien dit går innom en optimalisert UX og en nettside som inviterer brukeren til bruk.

Vi setter et system på ditt design og utvikler kundeopplevelser for fremtiden.

Utvikle din merkevare?

Vi hjelper deg med produsere innhold og design som skaper engasjement.

Skriverier

Nyheter, fagartikler og andre gode tips om hvordan du kan forbedre din markedsføring.