Webutvikling

Det holder ikke lenger å bare ha en nettside. Konkurransen er så sterk på alle mulige områder så det gjelder å skille seg ut og gi brukeren det lille ekstra. Nettsiden må være teknisk riktig, være optimalisert mot riktige nøkkelord (SEO), ha tydelig ‘call-to-action’, samtidig som at brukeropplevelsen skal være i førersetet. Vi bygger alt i WordPress og fordelene er mange. WordPress er utviklet av Google selv så alt ligger til rette for gode brukeropplevelser og optimalisering mot søkemotoren.


Nettløsninger:

En god nettside handler om mye mer enn bare design. Selvfølgelig skal det være et design man liker, men det ligger mye mer bak en god nettløsning. Vi designer og utvikler nettsider som både ser bra ut, og som samtidig er perfekt optimalisert. Vi passer på at hastigheten er strålende, at det er flere konverteringsmuligheter for de besøkende, og at alt av sporings- og analyseverktøy er lagt inn.


Nettbutikk:

Skal man bygge en nettbutikk er det mange ting man tenke på. En ting er selvsagt varene man skal selge, men hvor skal trafikken komme fra? Trafikk fra organiske kanaler som Google er en utrolig verdifull kilde, men krever at nettbutikken er godt bygd opp. Vi bygger nettbutikker som ser bra ut, er godt søkemotoroptimalisert, som konverterer bra og som samtidig ser bra ut. Her får dere nettbutikker som kan gi dere verdifull trafikk og salg, år etter år.


Hjemmeside:

Det holder ikke lenger å bare ha en nettside, for konkurransen er så sterk på alle mulige områder, det gjelder å skille seg ut og gi brukeren det lille ekstra. Nettsiden må være teknisk riktig, være optimaliserte mot riktige nøkkelord (SEO), ha god call-to-action, samtidig som at brukeropplevelsen skal være i førersetet. Vi bygger alt i WordPress og fordelene er mange. WordPress er utviklet av Google selv så alt ligger til rette for gode brukeropplevelser og optimalisering mot søkemotoren.


Webdesign: 

En god nettbutikk er ikke bare optimalisert i bakhånd, men har også et godt design. Våre designere følger alltid med på nye trender og hva som er moderne, samtidig som de fokuserer på design som konverterer. Det er ikke bare å slenge sammen noen elementer her og der, alt på en nettside må være gjennomtenkt. Hvordan beveger kundene dine seg på nettsiden din? Hva er det de ønsker å finne? Alt dette er spørsmål man må ha svar på for å kunne designe en nettside som er helt perfekt for deg og din bedrift.


Teknisk: 

Som vi har nevnt flere ganger ovenfor, det tekniske bak en nettside eller nettbutikk er noe av det viktigste man fokuserer på. Vi bygger nettsider hvor alt er helt perfekt oppbygd fra starten av. Her er det ikke brukt store, tunge temaer eller en nettside hvor det er bare rot i kildekoden. Alt vi gjør har en mening, og vi passer på at dere får en nettside eller nettbutikk som er perfekt fra A-Å. Vi passer på at alt fra hastighet til piksler, og kan også hjelpe dere med annonser og landingssider, hvis det er ønskelig.